Kruipruimte inspectie

Kruipruimte inspectie

Speciaal voor huiseigenaren met problemen in de kruipruimte bieden wij de kruipruimte inspectie aan. Voor € 175,- komt een kruipruimte specialist bij u de concrete situatie opnemen, de oorzaak achterhalen, maakt een verslag en geeft een onafhankelijk advies. Het is verstandig om eerst door een rioolontstoppingsbedrijf het riool te laten controleren. Dit kost vaak rond de €100,- en wordt dan meteen opgelost. We adviseren om een rioolontstoppingsbedrijf bij u uit de buurt in te schakelen.

Oorzaken problemen in de kruipruimte

Problemen in de kruipruimte zijn vaak erg vervelend. Uit ervaring weten wij dat het soms best lastig is om zelf de oorzaak van een probleem in de kruipruimte vast te stellen. Laat dan een specialist de kruipruimte inspecteren. Een kruipruimte inspectie brengt de oorzaak van de problemen aan het licht.

Waar komt de stank vandaan? Wat is de oorzaak van een vochtige kruipruimte? En wat is er nodig om uw kruipruimte uit te graven? Hoe kan het dat er een verzakking is geweest etc. en wat is er nodig om problemen in de kruipruimte op te lossen?

Kruipruimte inspectie op locatie

Is de riolering al gecontroleerd en zit daar geen probleem? Wij beschikken over een groot netwerk in Nederland aan onafhankelijke kruipruimte specialisten. Zij komen bij u thuis om de situatie op te nemen, een oorzaak vast te stellen en alle benodigde input en maten te noteren.

Hoe werkt een kruipruimte inspectie?

  • Via deze pagina kunt u zich aanmelden
  • Wij nemen contact met u op en u betaalt € 175,- voor dit bezoek + adviesrapport
  • In overleg wordt er een afspraak ingepland voor de inspectie (kan op korte termijn)
  • Onze inspecteur komt bij u de situatie opnemen
  • Advies + voorstel voor een oplossing 

Wat kunt u verwachten van een kruipruimte inspectie?

  • Bij u thuis op locatie een inspectie van uw kruipruimte
  • Achterhalen oorzaak en beantwoorden vragen
  • Noteren alle maten en overige kruipruimte specificaties
  • Kruipruimte inspectie verslag (1 A4) opstellen
  • Advies over de beste oplossing

Belangrijk! Wij verrichten geen bouwkundige inspecties aan vloeren. Hiervoor kunt u het beste een gespecialiseerd (bouw)bedrijf inschakelen.

Kosten kruipruimte inspectie

Een kruipruimte inspectie kost € 175,- (heel Nederland behalve wadden eilanden). Hiervoor komt een inspecteur langs, brengt de situatie in kaart, maakt een verslag van de bevindingen en adviseert u in een oplossing en eventueel een bedrijf dat u hierbij kunt inschakelen. We adviseren om allereerst de riolering te laten controleren door een rioolontstoppingsbedrijf bij u uit de buurt.

Vraag hier uw kruipruimte inspectie aan

Wanneer u problemen vanuit de kruipruimte ervaart, wilt u dat hier zo spoedig mogelijk actie op ondernomen kan worden. Vul onderstaande gegevens in en wij nemen spoedig contact met u op.

Geslacht