Tarieven

Kosten & Prijzen werkzaamheden in de Kruipruimte

Wat kost het nu om werkzaamheden uit te laten voeren in uw kruipruimte? Zoals op deze website is beschreven, zijn er voor de verschillende problemen verschillende oplossingen. Richtlijnen van prijzen waar u rekening mee kunt houden, vindt u op deze pagina.

Zandblazen prijs

Zandblazen is in veel gevallen inzetbaar. U kunt uw terras ophogen, maar ook problemen in de kruipruimte verhelpen. Voor het blazen van zand in een gemiddelde kruipruimte van een rijtjeswoning, kunt u rekening houden met zandblazen kosten tussen de € 500,- en € 1.500,-. Dit is natuurlijk afhankelijk van de situatie en de benodigde hoeveelheid zand.

Argex korrels kosten

Het aanbrengen van Argex korrels is een iets duurdere oplossing v.w.b. kruipruimte isolatie. Bij het aanbrengen van een laag Argex korrels in een gemiddelde rijtjeswoning kunt u rekening houden met bedragen rond de € 1.000,- € 1.500,-.

Wat kost zandblazen per m3?

De prijs voor zandblazen per m3 is afhankelijk van meerdere factoren. Wil je precies weten wat zandblazen kost? Vraag dan een offerte aan.

Drainage prijzen

Voor het aanleggen van drainage is het per situatie verschillend wat de kosten zullen zijn. Dit hangt namelijk af van de diepte van de kruipruimte, of en op welke manier de drainage aangelegd moet worden en of er bijvoorbeeld een pomp bij aangesloten moet worden. U kunt al een drainage aan laten leggen vanaf € 3.000,-.

Lava kosten

Het aanbrengen van lava in de kruipruimte is een (ook iets duurdere) mogelijkheid, bedragen worden geschat rond de € 1.000,- – € 1.500,-.

Kruipruimte-inspectie

Wilt u de oorzaak weten van uw kruipruimteprobleem? Vraag dan een kruipruimte-inspectie aan. Onze kruipruimtespecialist komt bij u op locatie, houdt een volledige inspectie, maakt een bondig rapport en geeft advies (inclusief opnemen situatie en exacte maten).

Pur isolatie prijs

Bij het aanbrengen van pur isolatie in de kruipruimte kunt u rekening houden met kosten tussen de €1000,- en €2000,-.

Riool reparatie kosten

Problemen in de kruipruimte die ontstaan door een kapot riool, kunnen opgelost worden met riool reparatie. Hier is lastig een schatting voor te maken, afhankelijk van het te vervangen gedeelte, de situatie en het materiaal/de arbeid. U kunt het beste een offerte aanvraagformulier invullen zodat de specialist u een offerte op maat aan kan bieden.

Schelpen isolatie kosten

Schelpenisolatie is een natuurlijk, duurzaam en kostentechnisch vriendelijke manier van isolatie. Voor een gemiddelde rijtjeswoning kunt u ongeveer rekening houden met kosten tussen de € 900,- en € 2.000,-.

Tuin ophogen prijs

Wanneer u een terras wilt aanleggen of uw gehele tuin op wilt hogen met zand, kan dit door middel van zandblazen. Voor een gemiddeld terras kunt u rekening houden met kosten tussen de € 500,- en € 1.500,-.

Vloer isolatie kosten

Er zijn verschillende soorten vloerisolatie, de verschillende soorten kunt u op deze website terug vinden. Tarieven en richtlijnen voor de verschillende isolatiemiddelen vindt u bovengenoemd op deze pagina.

Kruipruimte leegzuigen prijs

Wanneer uw kruipruimte te ondiep is om werkzaamheden in uit te voeren, kunt u overwegen om deze uit te zuigen door middel van zandzuigen. Kosten waarmee u in dat geval rekening mee kunt houden, worden geschat tussen € 2.000,- en € 2.500,- voor het leegzuigen van een kruipruimte.

Geslacht