Veelgestelde vragen

Hier vindt u de antwoorden op de meest gestelde vragen.

Hoe diep moet een kruipruimte zijn om werkzaamheden in te kunnen uitvoeren?

Om bijvoorbeeld rioleringswerkzaamheden of isolatiewerkzaamheden uit te kunnen voeren, moet de kruipruimte minimaal circa 40 – 45 centimeter diep zijn. Wanneer u een te ondiepe of helemaal geen kruipruimte heeft, kunt u deze uit (laten) diepen door middel van bijvoorbeeld zuigtechniek.

Hoe lang duurt het voordat ik een offerte ontvang?

Gemiddeld ontvang je binnen twee werkdagen een offerte op maat.

Hoe snel kunnen de werkzaamheden worden uitgevoerd?

De werkzaamheden kunnen normaal gesproken vrij snel worden uitgevoerd. Wanneer u een offerte aanvraag heeft gedaan en akkoord gaat met de offerte, kunnen de werkzaamheden normaal gesproken een week later ingepland worden.

Hoe weet ik of het vocht uit mijn kruipruimte schadelijk is?

Wanneer u overlast ervaart in uw muren, een koude vloer of stankoverlast ervaart, kan dit een gevolg zijn door vocht uit uw kruipruimte. Door een isolatiemiddel of zand te laten spuiten kunt u dit vrij eenvoudig oplossen.

Hoe weet ik welk isolatiemiddel het beste bij mijn probleem past?

U kunt op deze site de verschillende isolatiemiddelen vinden. U kunt natuurlijk altijd vrijblijvend advies vragen aan één van onze specialisten, zij helpen u graag verder met het maken van de juiste keuze.

Ik heb een spoedprobleem, wat nu?

Wanneer uw aanvraag spoed vereist, kunt u een spoed – offerte aanvraagformulier indienen. Hiermee krijgt uw aanvraag voorrang en wordt als eerste behandeld.

Ik heb geen kruipluik, hoe kom ik in de kruipruimte?

Wanneer er geen kruipluik aanwezig is en er moeten werkzaamheden uitgevoerd worden in de kruipruimte, dan zijn er verschillende mogelijkheden. Wanneer er bijvoorbeeld helemaal geen kruipruimte is en er moet een riolering vervangen worden, dan kan er een gat onder de fundering door gezogen worden. Daarna wordt er een gang langs de riolering gezogen. Op die manier kan de loodgieter de werkzaamheden verrichten aan de riolering.

In welke regio is de kruipruimte specialist werkzaam?

Doordat onze specialisten gevestigd zitten in heel Nederland en België, is er altijd een specialist bij u in de buurt. De best passende specialist pakt uw aanvraag op.

Is het erg om water in de kruipruimte te hebben?

Het hoeft geen problemen te geven wanneer u water in de kruipruimte heeft. Echter is het wel zo dat water in de kruipruimte vervelende vochtproblemen kan geven. Denk hierbij aan schimmel in de muren, verrotte houten vloeren of kou in de woning. Vaak is het in dat geval wel verstandig om een oplossing te zoeken.

Wat gebeurt er wanneer ik mijn aanvraag heb ingediend?

Uw aanvraag komt bij ons binnen en wordt doorgestuurd naar de betreffende en best passende specialist. U kunt daarna binnen een week een reactie verwachten, deze wordt zo snel mogelijk opgepakt.

Wat kost het om werkzaamheden in de kruipruimte uit te laten voeren?

Op de pagina tarieven kunt u richtlijnen vinden over de prijzen voor werkzaamheden in uw kruipruimte. Deze verschillen per situatie en worden dan ook voor u op maat gemaakt wanneer u een offerte aanvraagformulier indient.