Bedrijven

Zoals op deze website is aangegeven, is dit platform bedoeld voor zowel particulieren als op zakelijk gebied. Onze specialisten doen zaken met diverse opdrachtgevers.

Loodgieters/installatiebedrijven

Loopt u er bij een klus tegen aan dat er een ondiepe of geen kruipruimte onder de woning is en moet u de riolering vervangen of repareren? Door middel van zuigtechniek kunnen onze specialisten u assisteren door de kruipruimte(gang) eerst uit te diepen zodat u makkelijk uw werk kunt doen.

Isolatiebedrijven

Ook voor u geldt dat het prettig is om werkzaamheden uit te kunnen voeren in een voldoende diepe kruipruimte. Wanneer u er tegen aan loopt dat er geen kruipruimte of een zeer ondiepe kruipruimte aanwezig is, kan deze door onze specialist uitgediept worden tot een volwaardige kruipruimte.

Ongediertebestrijders

Heeft u het ongedierte in de kruipruimte bestreden en zijn er resten overgebleven? Moet de kruipruimte later opgeschoond worden? Dan kunnen onze specialisten dit door middel van zuigtechniek verwijderen en opschonen. De ongediertebestrijding kan hiermee volledig en netjes afgerond worden.

Bouwbedrijven, aannemers

Voor bouwbedrijven en aannemers zijn er diverse diensten die onze specialisten uit kunnen voeren. Kruipruimtes uitdiepen, kruipruimtes ophogen tegen verzakkingen, zandblazen voor het storten van een betonvloer, er is veel mogelijk. Wilt u advies over eventueel uit te voeren werkzaamheden of mogelijkheden, dan kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvraagformulier indienen of rechtstreeks een mail sturen.

Wilt u weten wat zakelijk de mogelijkheden zijn om één van onze specialisten in te zetten? Neem dan geheel vrijblijvend contact op. U kunt een offerte aanvraagformulier indienen, maar u kunt natuurlijk ook rechtstreeks een e-mail sturen.

Geslacht