• Argex blazen

Argex korrels

Argex korrels

Wat zijn argexkorrels?

Argexkorrels zijn geëxpandeerde kleikorrels. Deze korrels zijn licht van gewicht en kunnen voor veel situaties gebruikt worden. Eén van de meest gebruikte toepassingen van argex is vloerisolatie / kruipruimte isolatie. Argex korrels aanbrengen in de kruipruimte kan op verschillende manieren. Het blazen van deze kleikorrels is de snelste en meest efficiënte manier.

Kou uit de kruipruimte

Veel kruipruimtes zijn koude, ongeïsoleerde ruimtes waar ook nog eens water kan staan. De kou uit deze ruimte trekt door uw woning in, waardoor het werkt als een radiator die koude lucht afstoot. Vaak is het verstandig om hier iets aan te doen, mede om de stookkosten te kunnen beperken.

Argexkorrels als isolatie

Doordat argex korrels lichtgewicht isolatiemateriaal is, wordt het veel gebruikt in kruipruimtes als bodemafsluiting of vloerisolatie. Door de verschillende eigenschappen van argexkorrels is dit een goede optie voor uw kruipruimte.

Eigenschappen van kleikorrels

Argex heeft uitstekende warmte-isolerende en geluidsisolerende eigenschappen. Verder is het niet ontvlambaar, rotvrij en heeft het een onbeperkte levensduur. Voor een vochtige kruipruimte is het een goede oplossing doordat argex uitstekende drainerende eigenschappen heeft.

Kruipruimte-inspectie

Wilt u de oorzaak weten van uw kruipruimteprobleem? Vraag dan een kruipruimte-inspectie aan. Onze kruipruimtespecialist komt bij u op locatie, houdt een volledige inspectie, maakt een bondig rapport en geeft advies (inclusief opnemen situatie en exacte maten).

Hoe worden de korrels aangebracht?

Argexkorrels worden aangebracht in uw kruipruimte door middel van blaastechniek. Met behulp van lange slangen en luchtdruk worden de korrels in uw kruipruimte geblazen. Hierdoor ervaart u geen overlast en is de klus snel voor u uitgevoerd.

Argexkorrels prijs m3

Wilt u weten wat de argexkorrels prijs m3 (dus per kuub) is? Dat is sterk afhankelijk van de grootte van uw kruipruimte en de laagdikte van de argexkorrels die aangebracht moeten worden. Vaak is de argexkorrels prijs m3 kostentechnisch vaak iets minder aantrekkelijk dan bijvoorbeeld schelpen isolatie.

Zelf argex aanbrengen

Naast het laten aanbrengen van argex, is het ook mogelijk om de korrels zelf in uw kruipruimte aan te brengen. Dit is echter erg arbeidsintensief, aangezien u dan met emmertjes heen en weer moet lopen naar en in uw kruipruimte. Blaastechniek is in dat geval vaak efficiënter en sneller.

Kruipruimte isolatie met subsidie?

Er zijn gemeentes waarbij het mogelijk is om subsidie te krijgen op energiebesparende maatregelen. Wanneer u aan de voorwaarden voldoet van deze subsidie-eisen kunt u hiervoor wellicht in aanmerking komen. Lees hier alles over de subsidieregelingen.

Door heel Nederland

De kruipruimtespecialisten die zijn aangesloten bij dit online kruipruimte platform, zijn gestationeerd door heel Nederland en België. Hierdoor is er meestal een aanbieder / specialist actief in de buurt. Hier wordt rekening gehouden met het koppelen van de juiste specialist.

Over de kruipruimte-specialist

De kruipruimte-specialist is een online kruipruimte platform waarbij vele specialisten op het gebied van kruipruimtes zijn aangesloten. Specialisten uit verschillende branches, namelijk zandzuig / zandblaasbedrijven, vloerisolatiebedrijven, kruipruimtespecialisten, drainagespecialisten, rioolreparatiebedrijven etc. Bent u benieuwd naar de kosten voor Argex in uw kruipruimte? Vul dan het offerte aanvraagformulier in.

Voorbeelden argexkorrels in kruipruimte

Argex kleikorrels

Spoed?

Deze website biedt u de mogelijkheid om een offerte aan te vragen voor werkzaamheden in uw kruipruimte. Is er spoed vereist bij uw aanvraag? Vul dan het spoed – aanvraagformulier in, uw aanvraag krijgt dan voorrang.

Voor particulieren en bedrijven

De informatie op deze website en op deze pagina over zandblazen is bedoeld voor zowel particulieren als bedrijven. Bent u een zakelijke bezoeker? Dan is het wellicht handig om onze bedrijven pagina eens te bezoeken.

Overige kruipruimte gerelateerde thema’s

Drainage

Wanneer er een flinke laag water in uw kruipruimte staat, kan het vaak niet makkelijk weg komen. Door dit water kan er overlast ontstaan in de woning.

Zandzuigen

In sommige woningen is er geen of een erg ondiepe kruipruimte. In dat geval kan zandzuigen ingezet worden om de kruipruimte uit te diepen en begaanbaar te maken.

Zandblazen

In gebieden waar veel bodemdaling plaatsvindt of kruipruimtes die erg diep zijn, is het soms wenselijk om de kruipruimte op te hogen. Dit kan door middel van zandblazen.

Kruipruimte isolatie

Kruipruimtes zijn vaak vochtige ruimtes waar veel kou vandaan komt. Zeker met houten vloeren kan dit voor veel problemen zorgen.

Riool reparatie

Riolering loopt in veel gevallen door de kruipruimte. Heeft u overlast in uw kruipruimte door een kapot riool? Vaak is dit goed op te lossen.

Kruipruimte uitgraven

Veel kruipruimtes zijn vaak erg ondiep. En dat is lastig als er bijvoorbeeld werkzaamheden in de kruipruimte uitgevoerd dienen te worden of als de wens is om de kruipruimte dieper uit te graven.

Offerte aanvragen

Wanneer u werkzaamheden in uw kruipruimte uit wilt laten voeren, bijvoorbeeld argex korrels, dan kunnen de specialisten die bij ons zijn aangesloten u helpen. U kunt hiervoor het offerte aanvraagformulier invullen. De best passende specialist die u kan helpen bij uw vraag / behoefte neemt contact met u op.

Garantie op het werk

Wanneer onze kruipruimtespecialisten werkzaamheden voor u uitvoert, krijgt u garantie op het geleverde werk.

Voor wie is deze website bedoeld?

  • Particulieren;
  • Isolatiebedrijven;
  • Installatiebedrijven;
  • Loodgieters;
  • Eigenhuisbezitters;
  • Bouwbedrijven;
  • Aannemers;
  • Ongediertebestrijders.