Vloer isolatie

Argex blazen

Last van een koude vloer in uw huis?

Oudere woningen of woningen met een houten vloer kunnen koud aanvoelen in de winter. Oorzaak hiervan is vaak een koude of vochtige kruipruimte, de kou trekt hierbij door de vloer de woning in. Dit vermindert het leefcomfort.

Vloer isoleren

Wanneer u problemen herkent met een koude vloer in uw woning of wanneer u last heeft van vochtproblemen in uw woning kunt u uw vloer isoleren. Er zijn verschillende mogelijkheden voor vloerisolatie kruipruimte.

Mogelijkheden vloerisolatie kruipruimte

Er zijn verschillende mogelijkheden om de vloer van uw woning te isoleren. U kunt de vloer isoleren door middel van kruipruimte isolatie. Een voorbeeld hiervan is schelpen isolatie. Schelpen zijn een natuurlijk product welke zorgt voor een droge lucht boven de schelpen. Verder is er de optie voor pir/pur isolatie, lava, Argex korrels etc.

Kruipruimte ventilatie

Het is belangrijk dat een kruipruimte ventileert. In nieuwbouwwoningen worden ventilatieroosters aangebracht in de kruipruimte zodat er frisse lucht naar binnen kan. Wanneer dit niet het geval is, zijn er ook andere mogelijkheden om de kruipruimte te ventileren.

Kruipruimte ventileren met vloer isolatie

Schelpen zijn ook in dit geval weer een goede oplossing. Doordat de schelpen een soort natuurlijke drainage zijn, zorgt dit er ook voor dat de kruipruimte ventileert. Kruipruimte ventilatie en uw vloer isoleren zijn in dit geval beide uitgevoerd.

Wat is de beste vloerisolatie kruipruimte?

Door het grote aanbod van materialen voor het vloer isoleren is het begrijpelijk dat u het lastig vindt om in te schatten wat de beste vloerisolatie kruipruimte is voor u. Het is afhankelijk van uw situatie wat de beste oplossing is om uw vloer te isoleren.

Waarom zou ik mijn kruipruimte isoleren?

Voor veel mensen is de kruipruimte een ‘nutteloze’ ruimte onder de woning. Toch kan deze ruimte problemen of kou in uw woning veroorzaken. Wanneer u hier overlast van ondervindt, is het verstandig om het probleem in uw kruipruimte aan te pakken door bijvoorbeeld vloerisolatie kruipruimte aan te brengen.

Schelpenisolatie

Zoals eerder genoemd heeft schelpen isolatie vaak de voorkeur. Doordat het een natuurlijk product is voor isolatie kruipruimte en daarnaast ook fungeert als kruipruimte ventilatie heeft dit meerder voordelen. Verder gaat dit natuurlijke product een leven lang mee.

Kosten vloerisolatie kruipruimte

Wat zijn nou de kosten vloerisolatie kruipruimte? Dat is afhankelijk van het type vloer isolatie wat u aan wilt brengen. Isolatie kruipruimte kan bestaan uit verschillende materialen als Argex korrels, schelpen isolatie, pir/pur isolatie etc. Voor een offerte op maat kunt u het offerte aanvraagformulier invullen.

Kosten vloerisolatie kruipruimte en kruipruimte ventilatie

Wanneer u kiest voor zowel het isoleren van de vloer in de kruipruimte als het ventileren van de kruipruimte, is schelpen isolatie een goede oplossing. Een andere mogelijkheid is kruipruimte ventilatie aanbrengen door een ventilatierooster naar buiten te brengen.

Weten welke oplossing het beste bij uw situatie past?

Wilt u weten welke oplossing het beste bij uw situatie past? De beste vloerisolatie kruipruimte hangt af van uw situatie. Onze specialisten kunnen dit per situatie bekijken.

Voorbeelden vloer isolatie

Argex kleikorrels

Vloer isolatie aanbrengen met subsidie?

Op dit moment zijn er subsidies wanneer u uw huis energiezuiniger maakt. Vloer isolatie kan hier een onderdeel van zijn. Wel is het per gemeente verschillend of en hoe u in aanmerking komt. Wilt u weten of u voor een subsidie in aanmerking komt? Lees hier alles over de subsidieregelingen.

Door heel Nederland

De kruipruimte specialisten die bij dit online kruipruimte platform zijn aangesloten, zijn gestationeerd door heel Nederland in België. Hierdoor is er meestal een specialist of aanbieder actief in uw regio. We houden hier ook rekening mee bij het koppelen van een specialist.

Over de kruipruimte-specialist

De kruipruimte-specialist is een online kruipruimte platform waarbij vele gespecialiseerde bedrijven zijn aangesloten. U kunt hierbij denken aan zandzuig/blaasbedrijven, vloerisolatiebedrijven, riool reparatiebedrijven, drainagespecialisten, kruipruimtespecialisten etc. U kunt met hen in contact komen door het offerte aanvraagformulier in te vullen.

Spoed?

Uw situatie kan erg dringend zijn waardoor de reguliere aanvraag procedure voor u net niet snel genoeg gaat. Wanneer er spoed bij uw aanvraag vereist is, kunt u het spoed – aanvraagformulier invullen op deze website. Uw aanvraag krijgt dan voorrang.

Werken met een kruipruimte specialist

Wanneer u gebruik wilt maken van isolatie kruipruimte kunt u terecht bij een van onze kruipruimte specialisten. De specialisten actief voor dit platform zijn professionele bedrijven die zorgen dat uw klus zorgeloos uitgevoerd wordt.

Voor particulieren en bedrijven

Dit online kruipruimte platform en de informatie die hierop gegeven wordt is bedoeld voor zowel particuliere als zakelijke bezoekers. Bent u een zakelijke bezoeker? Dan is het wellicht handig om onze bedrijven pagina te raadplegen.

Overige kruipruimte gerelateerde thema’s

Pur isolatie

Een vorm van isolatie is pur isolatie. Dit isolatiemiddel heeft een hoge isolatiewaarde en weinig ruimte nodig.

Drainage

Wanneer er een flinke laag water in de kruipruimte staat, is het een optie om drainage aan te leggen. Deze zorgt er voor dat het water afgevoerd wordt.

Schelpen isolatie

Schelpen isolatie is een natuurlijk isolatiemiddel wat verschillende werkingen heeft. Hierdoor heeft het vaak voorkeur om als isolatiemateriaal in de kruipruimte te gebruiken.

Zandzuigen

In sommige gevallen is de kruipruimte te ondiep om werkzaamheden uit te voeren of is er zelfs helemaal geen kruipruimte. Dit is met een mooie techniek op te lossen.

Zandblazen

Een tegenovergestelde van geen kruipruimte, is een kruipruimte die verzakt is of die erg diep is. Bij verzakking is het verstandig om de kruipruimte op te hogen en zo de fundering weer te ondersteunen.

Offerte aanvragen

Wanneer u uw kruipruimte wilt voorzien van vloer isolatie of wanneer u andere werkzaamheden in uw kruipruimte uit wilt laten voeren, kunt u terecht bij een van onze kruipruimte specialisten. U kunt hiervoor het offerte aanvraagformulier invullen. De best passende specialist voor uw vraag / behoefte neemt contact met u op.

Garantie op het werk

Wanneer onze kruipruimtespecialist voor u aan het werk gaat, krijgt u garantie op het geleverde werk.

Voor wie is deze website bedoeld?

  • Aannemers;
  • Ongediertebestrijders;
  • Installatiebedrijven;
  • Loodgieters;
  • Bouwbedrijven;
  • Eigenhuisbezitters;
  • Isolatiebedrijven;
  • Particulieren.