Tuin ophogen

Tuin ophogen zand

Tuin ophogen met blaastechniek

Wanneer u bestrating aan wilt leggen in uw tuin, is het mogelijk om hier zand te blazen. De tuin ophogen of het terras ophogen zijn voorbeelden waarvoor blaastechniek dagelijks wordt ingezet. Het zand wordt aangebracht waarna u vrijwel direct bestrating aan kunt (laten) leggen.

Tuin ophogen tips

Bent u aan het nadenken over het ophogen van uw tuin, maar bent u benieuwd welke tips de specialist hierover heeft? Bij onze specialisten kunt u terecht over tuin ophogen tips. Door een offerte aanvraagformulier in te dienen kunnen onze specialisten u van een advies voorzien.

Blaastechniek inzetten voor meerdere doeleinden

Zandblazen kan naast het ophogen van tuinen goed ingezet worden voor kruipruimtes, maar natuurlijk ook voor verschillende andere doeleinden. Heeft u bijvoorbeeld een tuin zonder doorgang voor zwaar materieel of een andere moeilijk bereikbare plek? Blaastechniek kan vaak voor een oplossing zorgen.

Mogelijkheden van blaastechniek

De mogelijkheden van blaastechniek zijn zeer uiteenlopend. Wilt u bijvoorbeeld uw tuin ophogen, uw vloer ophogen of het terras ophogen? Zand kan met lange slangen op de juiste plek geblazen worden.

Kruipruimte-inspectie

Wilt u de oorzaak weten van uw kruipruimteprobleem? Vraag dan een kruipruimte-inspectie aan. Onze kruipruimtespecialist komt bij u op locatie, houdt een volledige inspectie, maakt een bondig rapport en geeft advies (inclusief opnemen situatie en exacte maten).

Vloer ophogen

In sommige woningen is de vloer verwijderd en moet de kruipruimte opgehoogd worden met zand. Dit zand wordt gebruikt om de betonvloer later op te storten. Door middel van het zandblazen kan men de vloer ophogen en is er geen overlast van een smerige woning of kapot interieur.

In eigen beheer ophogen tuin

U kunt er voor kiezen voor het in eigen beheer ophogen tuin. Dit is vaak erg arbeidsintensief, zeker wanneer er geen groot materieel in de tuin kan komen. Wanneer u met een kruiwagen door of langs de woning moet, kost dit veel tijd en energie om aan te brengen.

Zand in tuin storten met slang

Een van de meest efficiënte wijzen om zand te storten in uw tuin (bijvoorbeeld voor het ophogen van uw tuin) is zand storten met slang. Oftewel: zandspuiten. Het zand wordt dan met een slang in uw tuin gestort. Dit scheelt heel veel werk en is meestal in zeer korte tijd klaar.

Tuin te ondiep voor bestrating

Voor sommige mensen is het tuin ophogen en bestraten een wens. Het tuin ophogen en bestraten wordt dan door middel van blaastechniek gedaan, daarna wordt de bestrating aangelegd. U kunt daarna genieten van een mooi bestraatte tuin.

Gazon ophogen

In gebieden waar bodemdaling plaatsvindt, kan het zo zijn dat de tuin compleet verzakt. Het kan noodzakelijk zijn om de tuin op te hogen. Het gazon ophogen zal met tuinaarde moeten gebeuren. Hier kan het gazon goed op groeien.

Kostenplaatje ophogen tuin

Voor werkzaamheden in uw tuin zullen er verschillende kostenplaatjes zijn. Het terras ophogen, gazon ophogen of ophogen tuin zijn verschillende werkzaamheden. Afhankelijk van het aantal kuub zand wat er geblazen moet worden, zal de prijs bepaald worden.

Tuin ophogen en bestraten

Wanneer u het terras ophogen in uw tuin wilt uitvoeren, kunnen onze specialisten zowel het blaaswerk als het straatwerk offreren. Zo weet u welke kosten u kunt verwachten en krijgt u een kostenindicatie van het totaalplaatje.

Kosten woningvloer ophogen

Het kostenplaatje voor het tuin ophogen hangt af van het vloeroppervlakte en de kuubs zand die geblazen moeten worden. Bij het vloer ophogen zal er het een en ander inklinken waardoor u rekening kunt houden met meer kuubs. Voor een gemiddelde rijtjeswoning kunt u ongeveer rekening houden met € 500 – € 1.500,-.

Tuin ophogen met subsidie?

Momenteel zijn er subsidies voor het energiezuinig maken van uw woning. Heeft bijvoorbeeld het tuin ophogen isolatiedoeleinden, dan kunt u wellicht in aanmerking komen voor een subsidie. Lees hier alles over subsidieregelingen.

Door heel Nederland

De kruipruimtespecialisten die zijn aangesloten bij dit online kruipruime platform, zijn gestationeerd in heel Nederland en België. Hierdoor is er meestal een aanbieder / specialist actief in de buurt. Hier wordt rekening mee gehouden wanneer u gekoppeld wordt aan een specialist.

Over de kruipruimte-specialist

De kruipruimte-specialist is een online platform. Vele specialisten op het gebied van kruipruimtes zijn hierbij aangesloten. U kunt hierbij denken aan zandzuig / zandblaasbedrijven, vloerisolatiebedrijven, kruipruimtespecialisten, riool reparatiebedrijven, drainagespecialisten etc. Bent u benieuwd naar de kosten? Vul dan vrijblijvend een offerte aanvraagformulier in.

Achtertuin zandblazen

Spoed?

Dit kruipruimte platform biedt u de mogelijkheid om een offerte aan te vragen voor werkzaamheden in uw kruipruimte. Wanneer er bij uw aanvraag spoed vereist is, kunt u dit kenbaar maken via het spoed – aanvraagformulier. Uw aanvraag krijgt dan voorrang.

Voor particulieren en bedrijven

De informatie op deze website en op deze pagina over de tuin ophogen is bedoeld voor zowel particulieren als bedrijven. Bent u een zakelijke bezoeker? Wellicht is het dan interessant om onze bedrijven pagina eens te bezoeken.

Overige kruipruimte gerelateerde thema’s

Zandblazen

Een tegenovergestelde van geen kruipruimte, is een kruipruimte die verzakt is of die erg diep is. Bij verzakking is het verstandig om de kruipruimte op te hogen en zo de fundering weer te ondersteunen.

Drainage

Er zijn gebieden waarbij de grondwaterstand erg hoog staat, hierdoor kunt u te maken hebben met een flinke laag water in de kruipruimte. Doordat het water niet op de natuurlijke manier weg kan lopen, kan drainage een oplossing bieden.

Riool reparatie

Vaak loopt de riolering in uw woning door de kruipruimte. Heeft u problemen met de riolering waardoor er overlast wordt veroorzaakt vanuit de kruipruimte?

Ongedierte in huis

Wanneer u een vochtige kruipruimte onder uw woning heeft, is dit een ideale leefomgeving voor ongedierte. Hier kunt u enorm veel overlast door ervaren.

Argex korrels

Verschillende soorten kruipruimte isolatie kunnen geschikt zijn voor uw kruipruimte. Een van de vele mogelijkheden is argex korrels aanbrengen.

Offerte aanvragen

Wanneer u werkzaamheden uit wilt laten voeren door middel van de technieken die op dit platform worden aangeboden kunt u vrijblijvend een offerte aanvraagformulier invullen. De best passende specialist voor uw vraag / behoefte neemt dan contact met u op.

Garantie op het werk

Wanneer een van onze kruipruimtespecialisten werkzaamheden voor u uitvoert, krijgt u garantie op het geleverde werk.

Voor wie is deze website bedoeld?

  • Particulieren;
  • Isolatiebedrijven;
  • Eigenhuisbezitters;
  • Bouwbedrijven;
  • Aannemers;
  • Ongediertebestrijders;
  • Installatiebedrijven;
  • Loodgieters.