• Voorbeeld van Lava bims

Lava bims

Voorbeeld van Lava bims

Bodemdaling

Er zijn regio’s in Nederland waar veel bodemverzakking plaatsvindt. De bodem kan in sommige gebieden zelfs met zo’n 30 centimeter per jaar zakken! Door bodemdaling kunnen er veel problemen ontstaan in uw woning.

Kruipruimte ophogen

Wanneer u last heeft van bodemdaling óf wanneer u bijvoorbeeld een erg diepe kruipruimte heeft, kan het gewenst zijn om de kruipruimte op te hogen. Voor het ophogen van de kruipruimte zijn er verschillende mogelijkheden, waaronder het ophogen met lavakorrels.

Wat zijn lavakorrels?

Lava is vulkanisch gesteente in stukjes. In deze stukjes gesteente zitten veel kleine holtes waardoor de lavakorrels licht van gewicht zijn. Door het lichte gewicht van lava is de kans op verzakkingen in de toekomst minder groot.

Yalibims

Yalibims bestaat uit vulkanisch materiaal wat afkomstig is van het Griekse eiland Yali. Yalibims zijn goed bestand tegen verwering en erg geschikt in zure omstandigheden. Hierdoor wordt dit materiaal vaak gebruikt in veengebieden en in de grond- weg- en waterbouw.

Lava split aan (laten) brengen

Wilt u lava split aan (laten) brengen? Deze korrels worden gebruikt voor drainage, waterdoorlatende funderingen of funderingen die relatief van licht gewicht moeten zijn. U kunt lava split kopen en het zelf aanbrengen óf het laten aanbrengen door een specialist. Wilt u niet zelf lava split kopen maar het laten aanbrengen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Kruipruimte-inspectie

Wilt u de oorzaak weten van uw kruipruimteprobleem? Vraag dan een kruipruimte-inspectie aan. Onze kruipruimtespecialist komt bij u op locatie, houdt een volledige inspectie, maakt een bondig rapport en geeft advies (inclusief opnemen situatie en exacte maten).

Lava aanbrengen met subsidie?

Er zijn wettelijke regels opgesteld met subsidies bij het energiezuinig maken van uw woning. Gemeentes hebben een bepaalde mogelijkheid om isolerende maatregelen te subsidiëren, wilt u weten of dit ook op u van toepassing is? Lees hier alles over de subsidieregelingen.

Door heel Nederland

Doordat de kruipruimtespecialisten die aangesloten zijn bij dit online kruipruimte platform gestationeerd zijn in heel Nederland en België, is er meestal een specialist / aanbieder actief in uw regio. Hier wordt rekening mee gehouden bij het koppelen van een specialist.

Over de kruipruimte-specialist

De kruipruimte-specialist is een online platform waarbij vele specialisten op het gebied van kruipruimtes zijn aangesloten. Denk hierbij aan zandzuig / zandblaasbedrijven, vloerisolatiebedrijven, riool reparatiebedrijven, drainage specialisten en kruipruimtespecialisten. Wilt u met hen in contact komen? Vul dan het offerte aanvraagformulier in, een aangesloten specialist neemt dan contact met u op.

Voorbeelden lava in de kruipruimte

Blazen van lava bims in kruipruimte

Spoed?

Deze website biedt u de mogelijkheid om een offerte op te vragen. Wanneer er spoed vereist is bij uw aanvraag, is er de mogelijkheid om het spoed – aanvraagformulier op deze website. Uw aanvraag krijgt dan voorrang.

Werken met een kruipruimte-specialist

Werken met een bij ons aangesloten kruipruimte-specialist betekent dat u te maken krijgt met vakmensen. Hierdoor kunt u uw klus zonder zorgen uit handen geven en wordt het professioneel afgerond.

Voor particulieren en bedrijven

De informatie op deze website en op deze pagina over het aanbrengen van lava in de kruipruimte is bedoeld voor particulieren, maar ook voor bedrijven. Bent u een zakelijke bezoeker? Dan is het wellicht interessant om onze bedrijven pagina te raadplegen.

Overige kruipruimte gerelateerde thema’s

Kruipruimte isolatie

Vaak voelt de begane vloer grond koud aan in de winter, vooral bij houten vloeren is dit vaak het geval. Dit komt doordat de vloer boven de kruipruimte niet of niet goed is geïsoleerd.

Drainage

Bij een flinke laag water in de kruipruimte door bijvoorbeeld grondwater, kan het verstandig zijn om drainage aan te (laten) leggen in uw kruipruimte.

Schelpen isolatie

Schelpen isolatie heeft vele voordelen wanneer u dit gebruikt in uw kruipruimte. Het voorkomt dan ook veel problemen die u kunt ervaren door vocht in de kruipruimte.

Zandzuigen

Bij sommige woningen is er geen of bijna geen kruipruimte. Deze is hierdoor te ondiep om eventuele werkzaamheden uit te kunnen voeren. Gelukkig is dit vrij eenvoudig op te lossen.

Zandblazen

Bij een verzakte kruipruimte of een erg diepe kruipruimte waardoor de fundering bloot ligt, kan het wenselijk zijn om de kruipruimte te verhogen. Dit kan door middel van zandblazen.

Offerte aanvragen

Wanneer u werkzaamheden in uw kruipruimte uit wilt laten voeren, bijvoorbeeld het aanbrengen van lava, dan kunnen de bij ons aangesloten specialisten u verder helpen. U hoeft hiervoor alleen maar het offerte aanvraagformulier in te vullen. De specialist die het beste past bij uw behoefte neemt dan contact met u op.

Garantie op het werk

Wanneer een van onze kruipruimtespecialisten voor u aan de slag gaat, krijgt u garantie op het geleverde werk.

Voor wie is deze website bedoeld?

  • Particulieren;
  • Loodgieters;
  • Isolatiebedrijven;
  • Installatiebedrijven;
  • Eigenhuisbezitters;
  • Ongediertebestrijders;
  • Bouwbedrijven;
  • Aannemers.