Stank in kruipruimte

Vervuilde kruipruimte

Stankoverlast in huis

Wanneer u last heeft van water in de kruipruimte kan dit stank in huis veroorzaken. Deze vieze lucht in huis kan komen door bijvoorbeeld veroorzaakt worden door een kapot riool. Bij overlast door rioollucht in huis is het verstandig om het riool en leidingen te laten controleren. Dit kunt u het beste doen door een rioolontstoppingsbedrijf in te schakelen.

Vieze / muffe geur in huis

Door problemen in de kruipruimte kan er een muffe geur in huis ontstaan. Deze vieze geur in huis kan veroorzaakt worden doordat bijvoorbeeld water optrekt in de muren en er schimmel ontstaat. Door deze schimmel kan de muffe geur in huis komen.

Overlast door stank

Stankoverlast is enorm vervelend. Zeker in een werk- of leefruimte zorgt dit er voor dat u er veel overlast van kunt ervaren. U kunt zich afvragen of de kruipruimte deze problemen veroorzaakt. Een vieze lucht in huis/in uw bedrijf kan het leefcomfort verminderen en is niet prettig om in te wonen of te werken. Komt de stank uit de bodem? Laat dan uw kruipruimte schoonmaken. U kunt een offerte aanvragen voor het wegzuigen van een (vervuilde) laag zand en het blazen van een schone zandlaag.

Rioollucht in huis oplossingen

Wanneer u last heeft van een muffe geur in huis, of zelfs stank in huis, dan kan dit komen door kapotte riolering. Stankoverlast in huis is erg hinderlijk en vervelend, het is dan ook belangrijk om de oorzaak op te lossen. Rioollucht in huis oplossingen: Het repareren van riool of leidingen, het controleren van de kruipruimte op eventuele resten van lekkage bij bijvoorbeeld eerdere bewoners.

Vreemde geur in huis door ongedierte

Ook kan het voorkomen dat de vreemde geur in huis veroorzaakt wordt door ongedierte. Denk bijvoorbeeld aan muizen en ratten, die graag in een vochtig en donker klimaat leven. De geur in huis wordt door deze dieren beïnvloed, waardoor u stank in huis kunt ervaren.

Kruipruimte-inspectie

Wilt u de oorzaak weten van uw kruipruimteprobleem? Het is verstandig om allereerst de riolering te laten controleren door een rioolontstoppingsbedrijf. Is het riool gecontroleerd en wilt u een kruipruimte inspectie? Vraag dan een kruipruimte-inspectie aan. Onze kruipruimtespecialist komt bij u op locatie, houdt een volledige inspectie, maakt een bondig rapport en geeft advies (inclusief opnemen situatie en exacte maten).

Rioolvliegjes of rioolmuggen in de kruipruimte

Verder kunnen er vliegen of muggen in de kruipruimte leven als er water in de kruipruimte staat. U kunt in dat geval last hebben van zogenaamde rioolvliegjes of rioolmuggen.

Oplossingen stank uit kruipruimte

Wanneer u last heeft van een vreemde geur in huis zijn er verschillende oplossingen. Doordat een vieze geur in huis per situatie verschillend is, is het verstandig om eerst de riolering te laten controleren door een rioolontstoppingsbedrijf bij u uit de buurt.

Een passende oplossing voor uw probleem

Rioollucht in huis, stank in huis, een muffe geur in huis, een vreemde geur in huis: een specialist kan met u de situatie inschatten. Wanneer u last heeft van ongedierte in de kruipruimte kan een ongediertebestrijder het ongedierte bestrijden en kan met behulp van bijvoorbeeld een zuigauto de kruipruimte schoon gezogen worden. Wanneer het gaat om een defecte riolering biedt een rioolontstoppingsbedrijf mogelijkheden.

Kosten stank in huis / rioollucht in huis oplossingen

De kosten voor het oplossen van stank in huis is sterk afhankelijk van de situatie. Wanneer er bijvoorbeeld riool vervangen of gerepareerd moet worden, zal dit een ander kostenplaatje zijn dan wanneer de resten van ongedierte weggezogen moeten worden. U kunt het beste een vrijblijvende offerte op maat aanvragen voor het wegzuigen van materialen.

Voorbeelden oorzaken stank in huis

Vocht in de kruipruimte

Door heel Nederland

De kruipruimtespecialisten die zijn aangesloten bij dit online kruipruimte platform zijn gestationeerd door heel Nederland en in België. Bij het koppelen van een specialist houden we er rekening mee dat de aanbieder vrij dicht bij u in de buurt zit. Verder kunt u er op vertrouwen dat de specialist de juiste prijs aanbiedt zodat u nooit teveel betaalt voor de uit te voeren werkzaamheden.

Over de kruipruimte-specialist

De kruipruimte-specialist is een online platform, veel specialisten op het gebied van kruipruimtes zijn hierbij aangesloten. U kunt hierbij denken aan zandzuig / blaasbedrijven, vloerisolatiebedrijven, riool reparatiebedrijven, drainagespecialisten, kruipruimtespecialisten et cetera. Wanneer u graag meer informatie wenst en uw vraag wilt stellen aan een van deze specialisten, kunt u vrijblijvend het offerte aanvraagformulier invullen.

Spoed?

U kunt op deze website een offerte opvragen over verschillende onderwerpen. Mocht er bij uw aanvraag spoed vereist zijn, dan kunt u het spoed – aanvraagformulier op deze website invullen. Uw aanvraag krijgt dan voorrang in de behandeling.

Zelf uw vieze geur in huis oplossen

Wanneer u zelf de vieze lucht in huis op wilt lossen, is het wel verstandig om vooraf een specialist in te schakelen. Deze kan met u inschatten wat het probleem is en hoe u deze, al dan niet zelf, het beste op kunt lossen.

Voor particulieren en bedrijven

Dit kruipruimte informatieplatform is bedoeld voor zowel bedrijven als particulieren. Wanneer u een zakelijke bezoeker bent, dan is het wellicht handig om onze bedrijven pagina te raadplegen. Ook zakelijke bezoekers kunnen natuurlijk een offerteaanvraag doen.

Rioollucht in huis oplossingen

Voor rioollucht in huis, maar natuurlijk ook stankoverlast in huis, vieze lucht in huis of een muffe geur in huis kunt u ons raadplegen over passende oplossingen. Voor rioolproblemen kunt u het beste een rioolontstoppingsbedrijf bij u uit de buurt inschakelen.

Overige kruipruimte gerelateerde thema’s

Kruipruimte isolatie

Wanneer de vloer boven de kruipruimte niet of niet goed is geïsoleerd, kan het zo zijn dat de begane grond vloer koud is in de winter.

Kruipruimte uitgraven

Veel kruipruimtes zijn vaak erg ondiep. En dat is lastig als er bijvoorbeeld werkzaamheden in de kruipruimte uitgevoerd dienen te worden of als de wens is om de kruipruimte dieper uit te graven.

Drainage aanleggen

Bij natte periodes, zoals de herfst en de winter of bij een hoge grondwaterstand, kan het zo zijn dat uw kruipruimte onder water staat. Een oplossing voor de te hoge waterstand in uw kruipruimte is drainage aanleggen.

Kruipruimte ophogen

Sommige kruipruimtes zijn verzakt, of de kruipruimte is vrij diep. Er zijn mensen die er voor kiezen om de kruipruimte in dat geval op te hogen tegen verzakkingen of water.

Geen kruipruimte

Er bestaan woningen waarbij u onder het kruipluik direct tegen zand aanloopt. De kruipruimte kan gemakkelijk begaanbaar worden gemaakt.

Doorslaand vocht

Bij water in de kruipruimte kan het zo zijn dat het water doorslaat naar vocht in de muur. Hierdoor kan vochtigheid in huis ontstaan.

Offerte aanvragen

Wanneer u het stankprobleem in uw kruipruimte wilt oplossen of u wilt informatie vragen bij de aangesloten specialisten, vraag dan vrijblijvend een offerte aan. De best passende specialist zal dan naar aanleiding van uw vraag / behoefte contact met u opnemen over de mogelijkheden en de beste opties.

Garantie op het werk

Wanneer een van onze kruipruimtespecialisten voor u aan de slag gaat, krijgt u garantie op het geleverde werk.

Voor wie is deze website bedoeld?

  • Aannemers;
  • Bouwbedrijven;
  • Particulieren;
  • Ongediertebestrijders;
  • Eigenhuisbezitters;
  • Installatiebedrijven;
  • Isolatiebedrijven;
  • Loodgieters.